Spitali Italian Salus sjell për pacientët Shqiptarë ekipin e specializuar të mjekeve dhe kirurgëve urologë nga Italia. Primari i departamentit te urologjisë ne Salus Tirana Dr.Francesco Saverio Grossi, Dr. Evisa Zhapa dhe Dr. Giuseppe Raguso. Në kuadër të fushatës së parandalimit ofron për të gjithë pacientët Shqiptarë:

Paketa Check up Urologjie për burra mbi moshën 45 vjec:
EKO + PSA + Vizite Urologjike

pazienti ospedalieri italiani Salus porta team specializzato albanese di medici e chirurghi urologi provenienti da Italia. Il reparto di urologia primaria a Tirana Dr.Francesco Saverio Salus Grossi, Dr. Evisa Zhapa e Dr. Giuseppe Raguso. Nel contesto della campagna di prevenzione offre per tutti i pazienti albanesi::

Check up pacchetti Urologia uomini sopra i 45 anni:
EKO + PSA + Visita urologiche

© 2016 -Powered by Big Media Expert