SHËRBIME

MJEKËT

PËRGJIGJE ANALIZASH

Lajme

  • Spitali Italian SALUS sjell për pacientët Shqiptarë ekipin e specializuar të ortopedëve Italian. Dr. Fausto…

  • Spitali Italian SALUS me mjekët më të mirë Italian, sjell për pacientët Shqiptarë ekipin e…

  • Spitali Italian Salus sjell për pacientët Shqiptarë ekipin e specializuar të mjekeve dhe kirurgëve urologë…

  • “Fushata mbi parandalimin e problemeve të aparatit tretës” Për të parandaluar problemet e aparatit tretës…