Politika e punësimit

Spitali Salus një nga spitalet më të mëdha në Shqipëri ofron mundësi të jashtëzakonshme për karrierë dhe një ambient shumë të rehatshme të punës për të gjithë punonjësit e saj. Është e rëndësishme për ne që ne të sigurojë një mjedis ku çdo individi ti jepet mundësia e vazhdimsis dhe suksesit.

VENDE VAKANTE

Për momentin nuk ka vende të lira.

FORMULARI APLIKIMIT

Ju lutemi plotësoni formularin e rekrutimit dhe  dërgojeni atë tek adresa  info@salus.al duke  specifikuar pozicioninper te cilin  jeni të interesuar.