Spitali Italian SALUS sjell për pacientët Shqiptarë ekipin e specializuar të ortopedëve Italian.

Dr. Fausto Zanelli; Dr. Pierfrancesco Lenghi; Dr. Vincenzo Di Placido; Dr. Antonio Aloisi

Specialistët më të mirë Italian në fushën e ortopedisë do të kryejnë vizita ambulatoriale cdo ditë pranë Spitalit SALUS.

Njësia e ortopedisë në Spitalin SALUS do të ofrojë për pacientët një proces gjithëpërfshirës që shkon nga vizita e thjeshtë egzaminuese, shërbim I specializuar radiologjie Italian e deri tek diagnostikimi dhe trajtimi kirurgjikal.

Ekipi i ortopedëve Italian është I specializuar të trajtoj sëmundjet në formë kirurgjikale si:

Patologji të zakonshme artriti; trauma sportive të gjurit, shpatull, kyçit të këmbës, duar dhe këmbë
Në veçanti: Kirurgji proteze; Kirurgji artroskopike; Kirurgji Sportive; Kirurgji e këmbës; Kirurgji e dorës; Traumatologji.

© 2016 -Powered by Big Media Expert