KONTROLLOHU NE KOHE DHE PARANDALO! A e dini se: – Tumori i qafës së mitrës…

Spitali Italian Salus sjell për pacientet Shqiptarë mjekun e njohur Okulist Italian Dr. Paolo Maria Fantaguzzi….

Spitali Italian SALUS sjell për pacientët Shqiptarë ekipin e specializuar të ortopedëve Italian. Dr. Fausto…

Spitali Italian SALUS me mjekët më të mirë Italian, sjell për pacientët Shqiptarë ekipin e…

Spitali Italian Salus sjell për pacientët Shqiptarë ekipin e specializuar të mjekeve dhe kirurgëve urologë…

“Fushata mbi parandalimin e problemeve të aparatit tretës” Për të parandaluar problemet e aparatit tretës…