KONTROLLOHU NE KOHE DHE PARANDALO!

A e dini se:

– Tumori i qafës së mitrës është një nga sëmundjet më të shpeshta tek grate!

– 1 në 7 burra diagnostikohet me kancer të prostatës gjatë jetës së tij!

– Tumori kolorektal është shkaku i dytë i vdekshmërisë prej tumoreve tek të dyja gjinitë!

Spitali Italian SALUS ju mundëson kontrollin për rarandalimin e sëmundejeve tumorale për të gjithë :

Për meshkujt mbi 45vjec:

Analizë gjaku okult (në fece) + Analizë PSA 1,000 LEKE

 Për femrat mbi 45 vjec:

Analizë gjaku okult (në fece) + PapTest 2,000 LEKE

Rezervoni takimin tuaj në:

Tel: 042 390 500 ose Cel: 068 20 53 180

© 2016 -Powered by Big Media Expert