“Fushata mbi parandalimin e problemeve të aparatit tretës”
Për të parandaluar problemet e aparatit tretës (stomakut); sëmundjet e barkut si dhe tumoret e mëlcisë apo pankreasit; Problemet e gurëve në tëmth, gjakut në fece apo problemeve të ndryshme në jashtëqitje etj.
Spitali Italian Salus ofron paketat për shërbimet e mëposhtme:
Vizitë Gastroenterologjike + Eko

Si dhe për shërbime të endoskopisë digjestive, degë moderne e gastroenterologjise nga e cila bën të mundur diagnostifikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të aparatit tretës.

Kolonoskopi
Gastroskopi

I përkushtuar ndaj shëndetit tuaj me Profesionalizëm, Cilësi dhe Etikë…
Salus, Spitali yt !

“La campagna per la prevenzione dei problemi digestivi”
Per evitare problemi digestivi (stomaco); malattie addominali e tumori del fegato o del pancreas; Problemi di biliare pietre, feci o sangue nelle feci di vari problemi, ecc
Ospedale confezioni Salus italiana offre i seguenti servizi:
Visita gastroenterologia + Eco

E per i servizi di endoscopia digestiva, moderna branca della Gastroenterologia di che consente la diagnosi e cura delle malattie dell’apparato digerente.

Colonscopia
Gastroscopia

Dedicato alla vostra salute con professionalità, eccellenza ed etica …
Salus, l’ospedale!

© 2016 -Powered by Big Media Expert