Dr. Marsida Belshaku

Specialiteti Stomatologji
Departamenti Stomatologji
Vendndodhja Tiranë

Orari Punës

e Hënë 8:00 AM -5:00 PM
e Marte 8:00 AM -5:00 PM
e Mërkurë 8:00 AM -5:00 PM
e Enjte 8:00 AM -5:00 PM
e Premte 8:00 AM -5:00 PM
e Shtune 8:00 AM -1:00 PM
Informacion Personal
Emri / Mbiemri MARSIDA BELSHAKU

Shtetësia Shqiptare

Data e lindjes 20/10/1985

Punësimi i dëshiruar /
Fusha e punësimit Stomatologji

Eksperiencat e punësimit

2011-2013 Mjeke Stomatologe
Klinika Stomatologjike “Dent Ital “
Dega : Durres

2014-2016 Mjeke Stomatologe
Klinika Stomatologjike “Dent Ital “
Dega : Tirane
2016- aktualisht Mjeke Stomatologe
Klinike Private
Astir, Tirane

Arsimi dhe trajnimet

2004-2009 Corso di Laurea Specialistica in Odontoiatria e Protesi dentaria
Universita′ Nostra Signiora del Buon Consiglio ( Tirana )
FACOLTA’ DI MEDICINA E CHIRURGIA, Tirana (Albania)

Aftësitë personale dhe kompetencat

Gjuhë të tjera Italisht
Anglisht
Turqisht
Gjermanisht

Write a comment:

*

Your email address will not be published.