4

Dr. Ilsa Kraja

Specialiteti Pediatria
Departamenti Pediatria
Vendndodhja Tiranë

Orari Punës

e Hënë 9:00 AM -6:00 PM
e Marte 9:00 AM -6:00 PM
e Mërkurë 9:00 AM -6:00 PM
e Enjte 9:00 AM -6:00 PM
e Premte 9:00 AM -6:00 PM

 

 • ARSIMI I ULET : SHKOLLA 8 – vjecare “ ISMAIL QEMALI “       MBARUAR ME 1995
 • ARSIMI I MESEM : GJIMNAZI “ 28 NENTORI “                             1995 – 1999
 • ARSIMI I LARTE : KAM NDJEKUR STUDIMET E LARTA DHE JAM DIPLOMUAR NE FAKULTETIN E MJEKSISE TIRANE DEGA “ MJEKSI E PERGJITHSHME “                 1999 – 2005
 • 2005 – 2008  KAM PUNUAR SI MJEKE FAMILJE PRANE NJE QENDRE SHENDETESORE NE SHKODER. “ ISKSH “
 • 2008 – 2012 STUDIME PASUNIVERSITARE AFATGJATA ( SPECIALIZIM ) NE PEDIATRI E PERGJITHESHME.
 • TETOR 2013 –TETOR 2014 NDJEK NENSPECIALITETIN “ ENDOKRINOLOGJI PEDIATRIKE “ ( 1 VIT )

TRAJNIMET:

 

 • PJESMARRJE NE KONFERENCA NDERKOMBETARE TE ORGANIZUARA NE TIRANE ME TEME MJEKSIA.
 • KURS 1- vjecar NEN ASISTENCEN E MJEKEVE AMERIKAN PRANE KLINIKES “ABC” 2004 – 2005.
 • TRAJNIM PER MJEKSI FAMILJE PRANE “DEPARTAMENTIT TE MJEKSISE SE FAMILJES” DHE “FONDACIONIT SHENDETSOR ABC”.– MAJ 2006 DHE MAJ 2007
 • PJESMARRJE NE KONFERENCEN E IV,V,VI-te KOMBETARE TE MJEKSISE INTERNE. 2004 – 2006
 • TRAJNIM PER MJEKESI FAMILJE ORGANIZUAR NGA “USAID” DHE MINISTRIA E SHENDETSISE.  MARS – QERSHOR 2006
 • .
 • PJESEMARRJE NE TRAJNIMIN “REANIMACION I TE PORSALINDURIT” SHTATOR 2008
 • PJESEMARRJE NE KONFERENCEN E 11 -13 PEDIATRIKE ORGANIZUAR NGA SHOQATA PEDIATRIKE  SHQIPTARE NENTOR 2008-2013 
 •  PJESMARRJE NE SIMPOZIUMIN “SEMUNDJET LISOSOMIALE” QERSHOR 2012