Dr. Eugjen Kulli

Specialiteti Gastroenterolog
Departamenti Gastroenterologjia
Vendndodhja Tiranë

Orari Punës

e Hënë 9:00 AM -6:00 PM
e Marte 9:00 AM -6:00 PM
e Mërkurë 9:00 AM -6:00 PM
e Enjte 9:00 AM -6:00 PM
e Premte 9:00 AM -6:00 PM

Curriculum Vitae.

Arsimi
1995-2001: Diplomuar per mjekesi te pergjithshme ne Fakultetin e Mjekesise Tirane.
Edukimi pasuniversitar
2003-2009: Specializim ne Gastroenterologji e Hepatologji ne Q.S.U. T ‘’Nene TEREZA’’.
Mars-Prilll 2009: Specializim ne endoskopi digjestive me prof. Antonio Sedici ne spitalin ‘ San Filippo e Nicola’’ Avvezzano, Itali .
Prill- Korrik 2009: Kurs tremujor i endoskopise digjestive ne Q.S.U.T ‘’Nene Tereza’’.
Nentor 2013: Specializim ne endoskopi digjestive me prof. Thierry PONCHON , ne spitalin ‘’Edouard Herriot ‘’, Lyon , France.
Pervoje pune
2001-2003 Mjek i pergjithshem Shkoder.
2003-2007 Mjek specializant ne sherbimin e Gastrohepatologjise, Q.S.U.T ‘’Nene Tereza’’.
Prej 2007 Mjek gastrohepatolog prane Poliklinikes 2 te Specialiteteve, Tirane.
2007-2013 Mjek urgjence me kohe te pjesshme ne Urgjencen e Semundjeve te Brendshme ‘’Nene TEREZA’’, Tirane.
Prej 2008 endoskopist ne klinikat ‘’Ikeda’’(deri 2010) dhe ‘’Diplomat’’.
Prej 2015 Endoskopist me kohe te pjesshme prane klinikes ‘’3 Yjet ‘’, Tirane.
2011-2012 Mjek prane Urgjences se Spitalit Amerikan.
2015-2016 gjashte muaj mjek gastrohepatolog dhe endoskopist ne Spitalin ‘’Hygeia’’.
Gjuhe te huaja
Anglisht niveli ‘’intermediate’’, certifikuar nga qendra ‘’Oksford’’ e gjuheve te huaja.
Spanjisht certifikuar nga Universiteti i Salamankes.
Italisht certifikuar nga Universiteti I Tiranes.
Frengjisht certifikuar nga Universiteti i Tiranes.
Rusisht niveli fillestar e pacertifikuar.