Dr. Eugen Dautllari

Specialiteti Okulistik
Departamenti Okulistik
Vendndodhja Tiranë

Orari Punës

e Hënë 9:00 AM -6:00 PM
e Marte 9:00 AM -6:00 PM
e Mërkurë 9:00 AM -6:00 PM
e Enjte 9:00 AM -6:00 PM
e Premte 9:00 AM -6:00 PM

EUGEN  DAUTLLARI

 

Ditëlindja  15.12.1977

 

Edukimi  

1992-1996 Gjimnazi “Sami Frashëri” Tiranë

1996-1997 Kurs një vjecar i gjuhës bullgare, Instituti i Gjuhës për Studentët e Huaj, Sofie, Bullgari

1998-2003 Diplomuar me master në Mjekësi, Fakulteti I Mjekësisë në Spitalin Universitar “Aleksandrovska Bolnica”, Sofie Bullgari

2004-2008 Specializim pasuniversitar për oftalmologji në Spitalin Universitar “Sveta Anna” në Sofie .

 

Eksperiencë pune  

2018 – aktualisht ushtroj profesionin  e okulistit ne spitalin Salus

2010 -2018 – Okulist në Klinikën e Syve Alvista.

 

Gjatë këtyre viteve kam asistuar mbi 2000 herë dhe kam operuar mbi 100 herë në shumë operacione të ndryshme  të syrit si psh të kapakëve të syrit, të kornesë, të kataraktës, glaukomës, të retinës si dhe trauma të ndryshme .

 

Kualifikime & Antarsime  

 

2017 Kurs kirurgjikal per trabeculectomy , scleral IOL fixation – Agarwal metod  dhe Small incision cataract surgery  ne Agarwal hospital chennai Indi

 

2011-2013  Kurse kirurgjikale okulistike ballkanike – të organizuara nga Kompania Resbiomed dhe nën drejtimin e Profesor Jorge Alio MD PhD (Vitrectomy + Phacoemulsification ), Sofie, Bullgari

 

2010   Anëtar i Shoqatës të Oftalmologëve Shqiptare

 

Maj 2010 Kurs kirurgjikal për teknikat e fakoemulsifikimit dhe ECCE  ne Spitalin

Syve ”Dr Agarwal” ( Dr.Agarwal Eye Hospital), Chennai, Indi

 

Shtator 2008 –  Anëtar i komisionit organizator të Kongresit të 11-të të Shoqatës së Okulistëve Bullgare i kombinuar me Kongresin e 4-rt të Shoqatës të Oftalmologëve të Detit të Zi (Black Sea Ophthalmological Society) – Varna, Bullgari

 

Qershor 2007 –  Anëtar i Komisionit Organizator të Kongresit të 10-të të Shoqatës së Okulistëve Bullgare – Sofie, Bullgari

 

Nëntor 2007 – 12th LECOP Update Ophthalmology Course, Pragë, Ceki

 

Maj 2006 – Pjesëmarrje në Spitalin Fluturues të ORBIS me simulator për operacione retine dhe live surgery

 

Gjuhë të Huaja  Anglisht, Italisht, Bullgarisht,

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.