4

Prof.Dr.Costantino Zingareti

Specialiteti Kirurg
Departamenti Kirurgjia e përgjithshme
Vendndodhja Tiranë

Orari Punës

e Hënë 9:00 AM -6:00 PM
e Marte 9:00 AM -6:00 PM
e Mërkurë 9:00 AM -6:00 PM
e Enjte 9:00 AM -6:00 PM
e Premte 9:00 AM -6:00 PM

Specialist në Kirurgji
Studimet dhe eksperienca profesionale
1978- Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji pranë Universitetit të Perugias .
1985- Specializuar per kirurgji te pergjithsme ne Unversitetin e Pisas.
1990 – Specializuar per kirurgji Vaskolare ne Unversitetin e Bolonjes.
1997 – 1999 – Spitali i Urbino –s Drejtor në njesinë operative të Kirurgjisë së Përgjithëshme
1999 – 2016 – Spitali i Pesaro – Drejtor në njesinë operative të Kirurgjisë së Përgjithëshme dhe Vaskulare.
2005 – 2016 – Spitali i Pesaro –s Drejtor i Departamentit të Kirurgjisë
Prej 2007 – Profesor me kontratë në Universitetin Politeknik i Marche Aktivitete shkencore formues
Përvojë nacionale dhe internacionale në fushën e Kirurgjisë së Përgjithëshme, Torakale, Vaskulare dhe Laparoskopike.Autor dhe bashkëautor në më shumë se 70 publikime shkencore ne revista nacionale dhe internacionale.Organizator apo relator në më shumë se 30 KongreseShkencore

Write a comment:

*

Your email address will not be published.