4

Dr. Francesco Oriolo

Specialiteti Patologji cerviko-faciale
Departamenti Otorinolaringologji
Vendndodhja Tiranë

Orari Punës

e Hënë 9:00 AM -6:00 PM
e Marte 9:00 AM -6:00 PM
e Mërkurë 9:00 AM -6:00 PM
e Enjte 9:00 AM -6:00 PM
e Premte 9:00 AM -6:00 PM

Specialist në Otorinolaringologji dhe Patologji cerviko-faciale
Konsulent pranë Shërbimit të Otorinolaringologjisë

Studime dhe eksperienca profesionale

1973: Diplomuar në Mjekësi të përgjithshme (Universiteti i Bologna-s)
1978: Specializim ne Otorinolaringologji dhe Patologji cerviko-faciale (Universiteti i Bari-t)
1974-1976: Asistent, Reparti i Otorinolaringologjisë, Spitali i Summa-Brindisi
1977-1980: Asistent Shërbimi i Otorinolaringologjisë, Spitali S.Camillo de Lellis-Mesagne(Br)
1981-1988: Ndihmës Drejtues i Shërbimit të Otorinolaringologjisë, Spitali S.Camillo de Lellis- Mesagne(Br)
1989-2004: Primar i Repartit të Otorinolaringologjisë Ndërmarrjen Shëndetsore Lokale BR1
2001-2003: Shef i Departamentit të Otorinolaringologji – Oftalmologji Ndërmarrjen Shëndetsore BR1
2004-2012: Konsulent NJ.O. e Otorinolaringologjisë, Spitali S. Francesco- Galatina (Lecce)

Fusha të interesit
Mikrokirurgji e veshit të mesëm dhe mastoidit.
Kirurgji funksionale dhe estetike e hundës.

Shoqata profesionale
I rregjistruar në shoqëritë shkencore të mëposhtme:
Shoqëria Italiane e Otorinolaringologjisë
Shoqata Italiane  ORL e Kirurgjisë estetike dhe funksionale rino-cerviko-faciale
Shoqata Italiane, Otorinolaringologë  të Pavarur

Publikime
Ka publikuar dhjetë punime shkencore.
Relator dhe moderator në Kongrese të shumta mbi azhornime të Specialitetit.