4

Dr. Cesare Romagnolo

Specialiteti Gjinekologji -Obstetri
Departamenti Gjinekologjisë
Vendndodhja Tiranë

Orari Punës

e Hënë 9:00 AM -6:00 PM
e Marte 9:00 AM -6:00 PM
e Mërkurë 9:00 AM -6:00 PM
e Enjte 9:00 AM -6:00 PM
e Premte 9:00 AM -6:00 PM

Studime dhe eksperienca profesionale
30.07.1988 – Arsim pasuniversitar  ne  Obstetrik dhe Gjinekologji – Universiteti i Padovës, Kualifikimi Kirurg Specialist në obstetrikë
06.11.1984 – Diplomuar ne Mjekësi dhe kirurgji – Universiteti i Veronës, Kualifikimi Kirurg.
01/10/2010 NGA E DERITANISHME – Spitali ” G. Fracastoro ” në San Bonifacio (VR), Drejtor  i repartit Obstetrike Gjinekologjik – Departamenti i Nënës dhe Fëmijës
Prej 01/10/2007 deri  30/09/2010 – Pergjegjes i repartir Gjinekologjik Obsterik  ne Spitalin ” Angel ” në Mestre ( VE ), Departamenti i Nënës dhe Fëmijës
Prej 01.04.2007-30.09.2010 – Ndihmes Pergjegjes i repartir Gjinekologjik Obsterik  ne Spitalin ” Angel ” në Mestre ( VE )
01.01.2007-31.03.2007 – Ndihmes dhe Pergjegjes i repartir Gjinekologjik Obsterik  ne Spitalin ” Angel ” në Mestre ( VE ), Departamenti i Nënës dhe Fëmijës
Prej 01.07.1996 deri 31.12.2006 – Spitali  ” Sacro Cuore – Don Kalabria ” Negrar ( VR ), Ndihmes dhe pergjegjes  në Divizionin e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës
Nga marsi 1990 deri në qershor 1990 – Departamenti i Mjekësise se  Riprodhimit  Te  Universitetit të Californias – San Diego – Drejtuar nga  Prof SSC Yen , me përfitimin e burses, Administrimin e provinces se Varese.

Anëtarësime Profesionale
Shoqata e shkencave : Anetar I shoqates se Onkologjise Gjinekologjike , Ka Marre pjese ne me shume se 79 Kongrese Nazinali dhe Internazionali , Autor i 131 publikimeve.