Dr. Endri Ahmeti

Specialiteti Mjekësia e përgjithshme
Departamenti Mjekësia e përgjithshme
Vendndodhja Tiranë

Orari Punës

e Hënë 9:00 AM -6:00 PM
e Marte 9:00 AM -6:00 PM
e Mërkurë 9:00 AM -6:00 PM
e Enjte 9:00 AM -6:00 PM
e Premte 9:00 AM -6:00 PM

Fakulteti Mjekesi dhe Kirurgji “Universiteti i Studimeve Milano” 2003.

Specializuar ne Endokrinologji dhe Semundje te Metabolizmit, QSUTTirane, 2008.

Certifikate Mjekesie interne 2009. Kam bere cikel injekesie interne tie nuijor ne secilen nga specialitetet e meposhteme, Pneumologji, Kardiologji, Gastrohepatologji, Nefrologji, Reumatologji dhe Hematologji ne QSUT.

2012 Master ne Diagnoza dhe trajtimi i semundjeve te tiroides (12 muaj) Spitali Cisanello, Pisa Itali.

Spitali Gemelli, Rome specializim nje mujor ne Pavionin e Endokrinologjise.

Kurse Specializimi pjese e programit te zhvillimit te Qendres se Mjekesise Nukleare ne bashkepunim me IAEA Vienna (International Agency for Atomic Energy) Paris France Hopital Saint Louis 3 muaj, Ospedali Riuniti Brescia 1 jave, Pisa Itali Spitali Cisanello 1 muaj.

Kam punuar ne Qendren Spitalore Nene Tereza Tirane mjek ne pavionin e Endokrinologjise dhe Semundjeve te Metabolizmit 2004 deri ne prill 2015. Gjate kesaj periudhe kam punar gjithashtu ne Qendren e Mjekesise Berthamore ne trajtimin dhe diagnostikimin e pacienteve me semundje endokrine.

Pedagog i jashtem ne Fakultetin e Mjekesie katedra e Fiziologjise 2008-2010.

Kam mare pjese cdo vit ne conferencat dhe kongreset kryesore te endokrinologjise kryesisht: EASD European Association for Study of Diabetes, ETA European Thyroid Association, ATA American Thyroid Association, dhe shume takime rajonaie e lokale