4

Dr. Ened Kacori

Specialiteti Urolog
Departamenti Urologjia
Vendndodhja Tiranë

Orari Punës

e Hënë 9:00 AM -6:00 PM
e Marte 9:00 AM -6:00 PM
e Mërkurë 9:00 AM -6:00 PM
e Enjte 9:00 AM -6:00 PM
e Premte 9:00 AM -6:00 PM
Curriculum Vitae
Dr. Ened Kacori

Edukimi

Tetor 2002 — Shtator 2007

Shtator 1996 – Dhjetor 2002

Tetor 1995 – Korrik1996

Specializimi ne Urologii, prane Spitalit “Prof Dr. Theodor Burghele”, Bukuresht

Diploma e Mjekut te Pergjithshem,

Fakulteti i Mjekesise “Carol Davila”, Bukuresht, Rumani

Kurs pergatitor per mesimin e gjuhes rumune

Shtator1991 – Korrik 1995 Shkolla e Mesme e Pergjithshme “At Shtjefen Gjecovi”, Lac

Kurse dhe Trajnime

Shtator2014 Marr pjese ne “The 4-th International Course and Workshop on

Advanced Laparoscopy in Urology”

Shtator2014 Marr pjese ne Javen Shqiptare te Urologjise, co-autor ne disa referime

Shtator 2013 Man. pjese ne Javen Shqiptare te Urologjise, autor i referimit

“Eksperienca lone e Thjeshte ne Biopsite e Prostates”

Maj 2013 Marr pjese ne “ERA — EDTA 50-th Congress”

Shtator 2012 Marr pjese ne Javen Shqiptare te Urologjise

Dhjetor 2009 Marr pjese ne Seminanin e Urolgjise Pediatrike, Sazburg, Austri

Aftesi Kompjuterike

– OperatingSystems

Windows 95, 98, ME, NT, 2000 family, XP.

– Software Applications

Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Microsoft Outlook Express.

Eksperience Profesionale
Shtator 2008 — Prill 2011 Mjek Urolog prane Spitalit Amerikan I, Tirane
Prill 2011 — Nentor 2014 Mjek Urolog prane Spitalit Amerikan II, Tirane
Dhjetor 2014 — Shtator 2018 Mjek Urolog prane Spitalit Hygea, Tirane