Salus ёshtё njё strukturё spitalore private italo-shqiptare qё ofron shёrbime shёndetsore ambulatorike dhe hospitalizim pёr patologji tё natyrёs mjeksore, kirurgjike dhe specialistike.

Tё gjitha ndёrhyrjet kryhen nga mjekё italianё tё shoqёruar nga kolegё shqiptarё, duke pёrdorur teknikat operative mё tё sofistikuara dhe tё respektueshme pёr pacientin, duke pёrdorur instrumenta tё avancuar.

Nё kёtё mёnyrё Salus i garanton pacientit njё rrugё diagnostikimi tё sigurtё dhe kurat mё efikase pёr çfarё do lloj patologjie tё hasur.

Vizioni

Salus lind nga dёshira pёr t’i ofruar qytetarёve shqiptarё shёrbime shёndetsore tё nivelit tё lartё, sikurse ndodh zakonisht nё shtete tё tjera evropiane.

Pёr tё realizuar kёtё ide, Dr. Olti Peçini dhe Spitali privat Salus nё Trieste kanё themeluar shoqёrinё Salus Sh.A. duke projektuar, njё realitet shёndetsor “italo-shqiptar”.

Misioni

Salus merr pёrsipёr tё trajtojё pacientёt me shёrbime shёndetsore tё nivelit tё lartё, tё kryera me etikё dhe profesionalitet.

Salus i garanton pacientit kurat mё tё mira tё mundshme, duke perdorur teknologjinё e avancuar, diagnostikim dhe terapi avanguarde dhe duke ofruar gjithashtu shёrbim tё sjellshёm, profesional dhe me respekt tё plotё ndaj pacientit.

Spitali

Nё njё ndёrtesё mikpritёse dhe tё rehatshme, me hapёsira tё mёdha dhe me dritё  tё cilat i transmetojnё pacientit nё ndjesi mirёqёnieje psiko-fizike qё nё momentin e parё. Salus disponon 90 shtretёr, tre salla operatore, shёrbimin e Radiologjisё, Poliambulator multispecialistik, njё klinikё dentare dhe njё Laborator analizash me njё pikё tjeter ambulatore edhe nё qendёr tё qytetit. Hapёsirat e brendshme, tё projektuara nga studioja arkitekturore ELL(E)GI Workshop of Architecture e Triestes, janё pajisur me teknologjinё mё tё avancuar tё tregut tё sotёm.

Dhomat janё tё pajisura me sistem klimatizimi dhe me banjo personale. Mund tё jenё me njё, dy ose tre shtretёr dhe disponojnё telefon dhe TV.

Nё mes tё gjelbёrimit, me njё parking tё madh pёr publikun, Spitali ndodhet nё Autostradёn Tiranё- Durrёs, disa qindra metra larg “Casa Italia”.

Fotogallery