Lajme dhe komunikata mbi aktivitetet e stomatologjisё, gjinekologjisё, kirurgjisё, urologjisё, kirurgjisё plastike, okulistikёs, neurologjisё etj.

“Muaji i parandalimit të sëmundjeve të aparatit tretës”në SALUS

Në kuadër të fushatës së parandalimit ne prezantojmë për ju paketën e muajit Shtator për ndërgjegjesimin ndaj sëmundjeve të aparatit tretës: “Muaji i parandalimit të problemeve të aparatit tretës” Për të parandaluar problemet e aparatit tretës (stomakut); sëmundjet e barkut…

Muaji i Gjinekologjisë dhe Urologjisë ne SALUS

   Spitali Multispecialistik SALUS,  sjell për pacientët Shqiptarë mjekët më të mirë Italian specialist në fushën e gjinekologjisë dhe urologjisë. Në kuadër të fushatës së parandalimit Spitali Salus ofron për ju “Muaji i Gjinekologjisë dhe Urologjisë”. Duke u paraqitur me…

Metoda THD zgjidhja inovative pa dhimbje për trajtimin e Hemorroideve.

  THD në Spitalin Italian Salus kryhet nga Dr. Ezio Veronese në 26 Korrik 2014. Spitali Salus Sjell për pacientët e tij, një ndër ndërhyrjet më të fundit për trajtimin e Hemorroideve, THD (Transanal hemorrhoidal dearterialization: Mbyllja e arterieve hemorroidale…

Muaji i Radiologjisë

Spitali Italian Salus me mjekët më të mire Italian, ofron : “Muaji i Radiologjise” TAC (Skaner)  6000ALL Rezonancë  magnetike (RM)  7000ALL Tarifat më të  arsyeshme për shërbimet e Radiologjisë  nga ekipi Italian në  Spitalin Salus Tiranë . Për më tepër…

Konferencë Mjekësore Ndërkombëtare e Gastroenterologjisë

Spitali Italian SALUS në bashkëpunim me Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza organizon Konferencën Internacionale Mjekësore me temë “Sëmundjet Bileo – Pankreatike dhe Endoskopia Digjestive”. Në këtë Konferencë do të trajtohen tematika për sëmundjet  beninje dhe malinje të rrugëve biliare dhe…