Salus News

(albanese) Vizita falas per semundjet e veshit ne Salus

Spitali Italian Salus me mjekët më të mirë Italian.

Sjell per ju, Dr.Francesco Oriolo, Specialist në Otorinolaringologji dhe Patologji cerviko-faciale.

Dr Oriolo është Konsulent pranë Shërbimit të Otorinolaringologjisë në Salus që prej hapjes së tij,  duke kryer:

-          Kirurgji të veshit,

-          Rinoplastik të veshit,

-          Patologjitë të veshit: Otite, otite të jashtme malinje, trauma, otoskleroze, hipoakuzi.

Për ata të cilët kanë probleme me dëgjimin apo sëmundje të veshit :

Në Datat 11-12-13 Prill 2014,  Dr. Francesco Oriolo do të kryeje Vizita Falas.

Jeni të lutur të kontaktoni  në numrat tanë të telefonit për të prenotuar vizitën tuaj:

+3554 2390500 dhe +355 66 20 53 180 .

(albanese) Kirugjia Pediatrike në Salus

Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in albanese.

Calendario Visite
<< Apr 2014 >>
LMMGVSD
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Video
    • Spitali Salus Tirana - video spot nr.1
    • Spitali Salus Tirana - video spot nr.2
    • Spitali Salus Tirana - video spot nr.1
    • GJINEKOLOGJIA-Një mjek i ri në Salus
    • Ortopedia ne Salus - Dr. Leonardo Basso dhe Dr. Fabrizio Buzzi